Charme Bed&Breakfast in Le Marche (Italie)

20 Juni 2021 - lagirandola

€ 63.00

GASTVRIJHEID, EEN ADEMBENEMEND UITZICHT EN RUST.
Een droom in Le Marche!
Een idyllische plek voor een onvergetelijke vakantie in de regio Marche, waar men nog gastvrij onthaald wordt en alle Italiaanse troeven samengebracht zijn in één streek.
Hier verbouwden we een oude boerderij tot 3 gezellige Bed&Breakfast gastenkamers en 1 comfortabel Vakantieappartement.

Slapen onder eeuwenoude balken, ontbijten met een adembenemend zicht op het glooiende landschap en de bergtop van de Monte San Vicino, langzaam heen en weer wiegen in de hangmatten onder geurende acaciabomen, dobberen in ons zwembad met een fantastisch panorama. Kortom, onze tuin is een oase voor rustzoekers.
De omgeving van onze Girandola verwent dan weer de actievelingen; je kan wilde orchideeën spotten tijdens de wandelingen in de ongerepte natuur, of fietsen door de wijngaarden, cultuur opsnuiven in de unieke musea....

Hiervoor bent U in de Girandola op het juiste adres.
Veel kan, niets moet !
Meer info: www.lagirandola.eu

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Rome en Midden-Italië

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 8

Cupramontana gelegen in het hart van de regio Marche op 505 meter boven de zeespiegel, is de ideale plek voor een ontspannen verblijf, voor lekker eten en goede wijn, voor een actieve, sportieve of culturele vakantie. ° "MIG | Musei In Grotta"; museumcomplex in de kelders van een 18de eeuws klooster. ° Geleide stadswandelingen en Verdicchio degustaties tijdens de zomermaanden. ° Het hele jaar door verschillende evenementen in het dorp; Infiorata, Notte del Verdicchio, Acqua Alta, Salto nel Medioevo, het grootste wijnfeest van heel de Marche "la Sagra dell’Uva",... In de directe omgeving ° Grotten van Frasassi, één van de grootste grottencomplexen van Europa. ° Jesi met het museum “Stupor Mundi”, over keizer Frederik II van Barbarossa. ° Rondleiding bij een olijfoliemolen. ° Stuwmeer van Cingoli met strandjes en zwemmogelijkheden. ° De kliffenkust van de Monte Conero aan de Adriatische zee. ° Fabriano met het papier- en filigraanmuseum, en het museum van oude ambachten op de fiets,... ° Shoppen in Ancona. ° De wekelijkse markt in Senigallia.